Pasta jajeczna
Idealna na śniadanie :) Można przygotować dzień wcześniej, a rano tylko nałożyć na kanapki, żeby zaoszczędzić czas, co dla mnie jest dużym plusem.
Składniki:
2-3 jajka
100 g twarogu
szczypiorek
1 łyżka śmietany
1 łyżka majonezu
sól, pieprz
Przygotowanie:
Jajka rozgniatamy dokładnie widelcem lub rozdrabniamy blenderem. Dodajemy twaróg, śmietanę oraz majonez i mieszamy. W razie potrzeby można dodać nieco więcej śmietany. Dodajemy posiekany drobno szczypiorek. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Składniki:
2-3 jajka
100 g twarogu
szczypiorek
1 łyżka śmietany
1 łyżka majonezu
sól, pieprz
Przygotowanie:
Jajka rozgniatamy dokładnie widelcem lub rozdrabniamy blenderem. Dodajemy twaróg, śmietanę oraz majonez i mieszamy. W razie potrzeby można dodać nieco więcej śmietany. Dodajemy posiekany drobno szczypiorek. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Komentarze
Prześlij komentarz