Twarożek z ogórkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem
Zdecydowanie moje ulubione śniadanie. Mogę jeść taki twarożek codziennie i jestem pewna, że mi się nie znudzi.
Składniki:
250 g twarogu półtłustego
4 rzodkiewki
pół ogórka
szczypiorek
2 łyżki śmietany lub jogurtu
sól
Przygotowanie:
Twaróg rozdrabniamy widelcem. Dodajemy rzodkiewki i ogórka pokrojone w kostkę i posiekany drobno szczypiorek. Mieszamy ze śmietaną lub jogurtem i doprawiamy solą do smaku.
Składniki:
250 g twarogu półtłustego
4 rzodkiewki
pół ogórka
szczypiorek
2 łyżki śmietany lub jogurtu
sól
Przygotowanie:
Twaróg rozdrabniamy widelcem. Dodajemy rzodkiewki i ogórka pokrojone w kostkę i posiekany drobno szczypiorek. Mieszamy ze śmietaną lub jogurtem i doprawiamy solą do smaku.
Komentarze
Prześlij komentarz